Artichouse: a sokoldalú és testre szabott faház modellek otthona

Az Artichouse széles körű termékkínálata egyedi és különleges ötletekkel segít Önnek megvalósítani álmai faházát. Lehet ez az álom egy tradicionális vagy modern ház, gondolkozhat az alpesi, a skandináv vagy más dizájnban, nálunk minden igényére inspiráló megoldásokat talál. A faház modellek alakíthatóak, az igényekhez szabhatóak, sőt bizton állíthatjuk: éppen a testre szabott megoldások megvalósítása az erősségünk.

  • Skandináv faház modellek a legkiválóbb kivitelezésben – ez jellemzi a Tunturi kollekciót. A tökéletes formatervezésnek és a lenyűgöző üvegfelületnek köszönhetően a csodás kilátás a mindennapok részévé válik. A Tunturi az Artichouse egyik legnépszerűbb termékcsaládja.

  • Az Artic Frame termékcsaládjába a könnyűszerkezetes faházak típusaihoz tartozó sokoldalú megoldások találhatók. Ezek a modern faház modellek a nagy üvegfelületeknek köszönhetően gyönyörű kilátást nyújtanak a természetre.

  • Jövőbe mutató, funkcionális és modern megoldásokat tartalmaz a Nordic termékcsaládunk, egyben a modern faház modellek tökéletességét kínálja a luxus megteremtéséhez.

  • Az Artic Apex stílusos gerendaház speciális formatervezés eredménye, amely ötvözi a 40 év alatt összegyűjtött tapasztalatainkat. Ebben a házban az élet igazi tündérmese, köszönhetően a természetes fények okozta világos kialakításnak és a funkcionalitás előtérbe helyezésének.

  • Szakterületünk ügyfeleink álmainak megvalósítása és ötleteinek valóra váltása. Végül is Ön, mint ügyfél, tudja a legjobban, hogy mit szeretne.

  • Az Artichouse kabinházai a hagyományos és időtálló finn nyári otthonok stílusa alapján épülnek, ezért bármilyen táj összképéhez jól illeszkednek. A termékcsalád kabinjai minden apró részletükben a hagyományos faház modellek ismert és közkedvelt jegyeit követik.

  • Az Eurohome az egyik leginkább klasszikus kollekciónk, amelyet a német faházak tradicionális értékei inspiráltak és ihlettek. Klasszikus és tiszta vonalai teszik a faházakat sokoldalúan használható otthonná.

  • Extrém módon népszerű az Artichome termékcsaládunk, ennek oka, hogy a klasszikus dizájn az idő múlásával sem veszítette el vonzerejét. A tradicionális családi gerendaház különböző típusai mindenféle tájba illeszkednek, megbízható, stabil és praktikus otthont biztosítanak.

  • Tiszta, ívelt formák, széles, világos szobák, tágas verandák. A Natural kollekció darabjai egyszerre alkotnak természetes és modern gyűjteményt a minimál stílusú családi házak kínálatában.

  • A luxus faházakat tartalmazó termékcsaládban egyaránt megtalálhatók a luxusapartmanok, a lenyűgöző éttermek és gyógyfürdők, amelyek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is. A nagy üvegfelületek és a kifinomult megoldások hangsúlyozzák az élet szépségeit.