Faház? Megvalósítjuk személyre szabott álomotthonát!

Képzelje el álmai otthonát: lehet ez modern, de hagyományos faház is, mi segítünk a megvalósításban! Minden faháznál odafigyelünk az egyedi igényekre és kívánságokra, így garantáljuk, hogy egy egész életre szóló otthont hozunk létre. Mindezt a finnországi Lappföldön termesztett legjobb nyersanyagokból, csúcsminőségű kivitelezéssel és az ökológiai termelés szabványainak megfelelve!

Kik vagyunk?

Az Artichouse egy finnországi családi vállalkozás. Csapatunk tagjai imádnak alkotni, szenvedélyük a testre szabott faházak tervezése és legyártása. Csaknem 40 éve építünk minőségi faházakat egyedi kérések alapján, és szállítjuk azokat igény szerint 48 különböző országba. Cégünk az ország egyik legnagyobb exportőre a fából készült házak piacán, a Föld minden kontinensére szállítottunk már termékeink közül.

Bármilyen faházat legyártunk

Honlapunkon részletesen bemutatjuk, milyen kivitelezési lehetőségeket kínálunk, hogy korábbi megrendelőinknek milyen házakat valósítottunk meg, és betekintést engedünk az ökológiai termelést és fenntarthatóságot fókuszba állító módszereinkbe. Ha érdekli a folyamat, bővebben olvashat erről az ökológiai termelésről szóló résznél. Minden egyedi készítésű faépületünk a finnországi Lappföldön, saját gyárunkban készül. Ha már megálmodta, milyen otthont szeretne, itt léphet velünk kapcsolatba. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink minden kívánságát valóra váltjuk! Erről, valamint egyedülálló és modern megoldásainkról ismernek minket szerte a világon. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kezdjük el közösen megtervezni álmai otthonát!

Tegyen egy túrát a közkedvelt Tunturi 110 designunkban: